Downloads
NL EN
Menu

Beurzen & events

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws op uw vakgebied?
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief ABINMOTION


Vision, Robotics & Motion 2017

14-15 juni 2017 | NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Standnummer 165

Vision Robotics & Motion

Op deze vakbeurs is alles te vinden om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren. Voor de hightech regio’s van Nederland, België en ook Duitsland is de beurs dan ook een belangrijke ontmoetingsplek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. De nieuwste snufjes op het gebied van camerasystemen, sensoren en robots worden gedemonstreerd en tijdens het uitgebreide congresprogramma krijgt u een kijkje in de keuken bij bedrijven die vooruitlopen met slimme ideeën.

Klik hier voor gratis toegang tot Vision, Robotics & Motion.

Icelandic Fisheries Exhibition 2017

13-15 september 2017 | Smárinn, Kópavogur, IJsland
Standnummer P28

De Icelandic Fisheries Exhibition- ook wel bekend als Icefish- is één van 's werelds grootste visserij evenementen. Deze beurs geeft een uitgebreide presentatie van de laatste ontwikkelingen op het gebied van commerciële visserij. De Icefish beurs vindt elke drie jaar plaats, dus bezoekers zullen zeker een grote hoeveelheid innovaties en nieuwe technologieën aantreffen bij de verschillende exposanten.

Bezoek de website van Icelandic Fisheries Exhibition.

Engineering in Food and Beverage 2017

3 oktober 2017 | De Fabrique, Maarssen
Standnummer 1

Engineering in Food & Beverage is het eerste event in Nederland dat engineering koppelt aan de Food & Beverage industrie in Nederland en Vlaanderen.
Het evenement draait om drie hoofdthema's: hygienisch ontwerpen, regelgeving en energiebesparing.

Naast een uitgebreid lezingenprogramma zullen verschillende partijen hun kennis en kunde op dit gebied presenteren op de centrale beursvloer.

Klik hier om u in te schrijven voor dit event.

SPS IPC Drives

28-30 november 2017 | Nürnberg Messe, Nürnberg, Duitsland
Standnummer 3A-528

De SPS IPC Drives in Nürnberg is dé leidende Europese vakbeurs op het gebied van industriële automatisering. Vele internationale toeleveranciers presenteren hun oplossingen in het vakgebied, van losse componenten tot complete systemen en geïntegreerde oplossingen. Industrie 4.0 is een zeer actueel onderwerp en dit is dan ook een belangrijk thema op de beurs.

Klik hier voor gratis toegang tot SPS IPC Drives.

AgriFoodTech 2017

29-30 november 2017 | Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Standnummer 24

Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting… De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, voedselverwerking als op het land of in de kas staan hierbij centraal. Tijdens de tweede editie van AgriFoodTech op 13 en 14 december worden al deze sectoren bij elkaar gebracht!

Klik hier voor gratis toegang tot de Agrifoodtech 2017.


ABIflexx Wide Delta Robot DEMO

Onze ABIflexx Wide Delta Robot Demo staat/stond ook op de stand van onze partner Keba :

abiflexx

SPS Parma, Italië 24-26 mei 2016      
Packexpo          Chicago, USA             6-9 nov 2016