Downloads
NL EN DE
Menu

Denken. Kunnen. Doen.

Denken

"DENKEN gaat bij ons altijd voor doen, daar maken we direct al het verschil. Kijken wat de werkelijke vraag is – en welke oplossing hier ècht op aansluit. We vinden het belangrijk in een vroeg stadium mee te denken – met onze kennis en ervaring stellen we vervolgens een concreet product en/of passende software voor. Wij besteden veel aandacht aan een continue ontwikkeling van onze mensen, zodat ze vooruit blíjven denken - in ùw belang."

Cor van der Linden, application engineer

 

Kunnen

"Wat je samen met een klant bedenkt moet je vervolgens wel KUNNEN maken. Onze mensen hebben het vakmanschap én de drive om duurzame, kwalitatieve oplossingen te realiseren – waarbij u profiteert van bijna 100 jaar ervaring in engineering, productie en handel. Het moderne, uitgebreide machinepark biedt daarbij de flexibiliteit die vandaag de dag een vereiste is."

Jolanda de Bie, directeur

 

Doen

"De kracht van het idee ligt in de uiteindelijke realisatie.’ - daarom zijn we bij ABI vooral ook DOENers. We hebben een praktische instelling en gaan net zo lang door totdat iets perfect werkt – en ook blíjft werken. ABI biedt u een breed palet aan professionele diensten, van advisering tot op maat ontwikkelde oplossingen, met hierop naadloos aansluitende after sales services en trainingen."

Ramon Bakker, Sales Manager