Downloads
NL EN DE
Menu

Markten & Oplossingen

ABI is van vele markten thuis: wij lossen al bijna 100 jaar aandrijf-, automatiserings- en besturingsvraagstukken op voor uiteenlopende industrieën. Een greep uit onze projecten:

Verpakkingsindustrie

Nederland is groot als het om verpakken van eieren gaat. Een vooraanstaande machinebouwer heeft voor het positioneren van trays met eieren samen met ABI een uitgekiend concept uitgedacht op basis van een asynchrone servomotorreduktor met positioneersturing.

Lees meer

Tuinbouw

De tuinbouwsector in Nederland is één van de meest innovatieve sectoren in de machinebouw. ABI participeert in deze sector door de levering van eenvoudige aandrijvingen tot hoogwaardige servo aandrijvingen en besturingen t.b.v zeer dynamische pick-and-place installaties.

Lees meer

Grafische Industrie

ABI is al sinds jaren actief in de grafische machinebouw. Op grond van deze ervaring is samen met een grafische machinebouwer een modulaire drukmachine ontwikkeld. Het gehele elektrische gedeelte (besturing incl. software, servoaandrijving en schakelkast) werd d

Lees meer

Semi-conductor industrie

De semi-conductor machinebouw is een high-tech industrie bij uitstek. Behalve de bij iedereen bekende productie van chips (wafer steppers) zijn er ook machines nodig voor de assemblage van chips (trimming, forming and molding).

Lees meer

Productie automatisering

De engineering afdeling begeleidt ook eigen projecten. In hetzelfde pand vindt de productie plaats van duizenden ABI (speciaal) motoren per jaar.

Lees meer

Multi-assen handling automaten

3-assig portaalsysteem voor het snijden en bewerken van chocolade snacks, uitgevoerd met corrosie bestendige lineaire aandrijvingen voorzien van Foodgrade smering.

Lees meer

Toegangstechniek

Miljoenen mensen passeren dagelijks een aangedreven draaideur, maar er zijn er niet veel die zich realiseren hoeveel techniek er tegenwoordig achter deze systemen schuilt.

Lees meer

Voedingsmiddelenindustrie

Strenge HACCP normen en FDA wetgeving, stellen hoge eisen aan de aandrijvingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Uw aardappelen worden daarom met ABI RVS aandrijvingen geschild en geschrapt.

Lees meer

Voertuigtechniek

Door een combinatie van hoogwaardige wielaandrijvingen en accu’s met hoge capaciteit is de elektrische voertuigtechnologie zich sterk aan het (door)ontwikkelen.

Lees meer

Medische industrie

De C-Mill dualbelt is een duale loopband die wordt gebruikt bij medische of therapeutische toepassingen en met 3D krachtmetingen onderzoekt en analyseert. Voor bijvoorbeeld revalidatie of medisch onderzoek wordt gebruikt gemaakt van deze dualbelt.

Lees meer