Downloads
NL EN
Menu

Uitbreiding Neugart PSBN serie

09 Augustus 2017

De bestaande serie PSBN planeetvertragingen van Neugart is vanaf heden ook verkrijgbaar in frame-afmeting 142. Het continu afneembaar koppel stijgt naar 470 Nm, waarmee nieuwe toepassingsgebieden bereikbaar worden. De PSBN biedt de ideale mix van precisie en efficiënte lagertechnologie. Deze serie is specifiek ontworpen voor maximale prestaties bij hoge snelheden. De schuine vertanding biedt een homogene rondloop in combinatie met een laag geluidsniveau. Het resultaat is dat met de PSBN serie, ondanks de hoge nauwkeurigheid en kwaliteit van de gebruikte onderdelen, tot wel 60% hogere S1  ingangstoerentallen zijn toegestaan.  

Deze serie is nu verkrijgbaar in vier frame-afmetingen van 70, 90, 115 en 142 mm. De gebruiker heeft de keuze uit 16 overbrengverhoudingen, van 3 … 100 : 1 en er kunnen koppels tot 470 Nm continu worden overgebracht. De uitgaande flens is voorzien van een groot wrijvingsarm groefkogellager waardoor hoge kantelstijfheden zijn toegestaan. De omkeerspeling is standaard al zeer gering (< 3 … <5 arcmin), optioneel zelfs tot <1 arcmin. En er staan de gebruiker vele opties ter beschikking.

Net als alle andere series van Neugart wordt  ook deze vertragingskast geleverd met het bekende spansysteem en individuele motoraanpassing, waarmee de aanbouw van vrijwel iedere motor snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd.

 

 

Neugart GmbH produceert en levert planetaire vertragingen, speciale tandwieloverbrengingen en klantspecifieke vertragingscomponenten wereldwijd. In 2016 werd een omzet van meer dan € 70 M. gerealiseerd met ca. 600 werknemers.

De productie van deze nauwkeurige kwaliteitsvertragingen vindt voornamelijk plaats in Kippenheim (Baden Württemberg D). En met meer dan twintig vertegenwoordigingen is Neugart in alle belangrijke industriële landen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er in de USA en in China assemblage faciliteiten voor toelevering op de lokale markten, zodat een hoog niveau van flexibiliteit en gunstige levertijden gegarandeerd is.

 

 

Meer informatie:

ABI B.V.
A. Hofmanweg 60
2031 BL  Haarlem

tel : 023 531 9292
fax : 023 532 6599
e-mail : info@abi.nl
web : www.abi.nl