Downloads
NL EN DE
Menu

Schneider Electric LXM32i met PROFINET

15 Augustus 2018

De door Schneider Electric in 2013 geïntroduceerde serie LXM32i is nu ook leverbaar met PROFINET moduul. Naast de reeds bestaande mogelijkheden voor CANopen / CANmotion, EtherCAT en EtherCAT maakt synchronized PROFINET de inzetbaarheid aanzienlijk groter. 

Deze servoaandrijving combineert de Lexium 32 servocontroller en de Lexium BHM servomotor in één compacte module. De servo controller wordt niet in een schakelkast maar direct in de machine ondergebracht. Voordelen zijn dat motorkabels worden uitgespaard en de installatiekosten verminderen. Het biedt de gebruiker  flexibele inzet, eenvoudige selectie en integratie, minder bekabeling en verlaagde energiekosten. 

De compacte Lexium 32 Integrated (LXM 32i) is gebaseerd op een uiterst modulair ontwerp, waarmee talloze individuele configuraties mogelijk zijn met slechts een beperkt aantal componenten. Met de bijbehorende online configuratietool is selectie nog nooit zo eenvoudig geweest. De Integrated Servo Drive wordt in afzonderlijke componenten geleverd, welke door de gebruiker in slechts enkele minuten geassembleerd kan worden. 

De LXM 32i combineert de voordelen van een geïntegreerde servo aandrijving met een ongeëvenaarde graad van flexibiliteit voor de configuratie en optimalisatie voor de specifiek gewenste machinetoepassing.

 Lexium 32 Integrated is verkrijgbaar in 70 mm en 100 mm flensafmetingen. De voedingsspanning is 1x110/230V of 3x208/480V. Motorkoppels zijn leverbaar tot 7,8 Nm nominaal.

Voor de aansluiting van de veldbus- en input/output-module zijn naar keuze industriële connectoren of schroefcontacten leverbaar.

Voor meer informatie ga na de productpagina