Downloads
NL EN DE
Menu

Nieuw ABI pand gereed

ABI heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt. Dit betekent dat ons oude pand in Haarlem te krap is geworden.

Om deze groei ook in de toekomst te kunnen realiseren is er in mei 2020 gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand. Dit pand staat ook in Haarlem, op hetzelfde industrieterrein waar ABI zich nu bevindt. Na 12 maanden hard werken door alle betrokken partijen, is dit prachtige nieuwe pand in mei 2021 opgeleverd. Dit betekent dat ABI in juni 2021 is verhuisd naar dit nieuwe, duurzame, state-of-the-art bedrijfspand. 

    

Het nieuwe pand zal plaats bieden aan het groeiend aantal werknemers en er is meer dan voldoende ruimte voor de productie en opslag van onze producten. Ook de productie van robotlijnen, die voorheen nog in een ander pand was gehuisvest, is geïntegreerd in het nieuwe pand.

Bij het ontwerp van het pand is vanzelfsprekend veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de logistiek en de efficiëntie van het productieproces, maar daarnaast is ook duurzaamheid een belangrijke factor. Het nieuwe pand is voorzien van een groot aantal zonnepanelen op het dak, maakt geen gebruik van gas en is energieneutraal. Hiermee stellen we met de bouw van een nieuw pand niet alleen de toekomstige groei van ABI veilig, maar dragen we ook bij aan een verantwoorde en duurzame toekomst voor onze omgeving.

    

Ons nieuwe adres is:

Minckelersweg 22
2031 EM Haarlem

Alle overige gegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, blijven ongewijzigd. 

We verwelkomen u graag in ons prachtige nieuwe pand!