Downloads
NL EN DE
Menu

Nieuw ABI pand gereed

ABI heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt. Dit betekent dat ons huidige pand in Haarlem te krap is geworden.

Om deze groei ook in de toekomst te kunnen realiseren is er in mei 2020 gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand. Dit pand staat ook in Haarlem, op hetzelfde industrieterrein waar ABI zich nu bevindt. Na 12 maanden hard werken door alle betrokken partijen, is dit prachtige nieuwe pand in mei 2021 opgeleverd. Dit betekent dat ABI half juni gaat verhuizen naar dit nieuwe, duurzame, state-of-the-art bedrijfspand. 

    

Het nieuwe pand zal plaats bieden aan het groeiend aantal werknemers en er is meer dan voldoende ruimte voor de productie en opslag van onze producten. Ook de productie van robotlijnen, die momenteel nog in een ander pand is gehuisvest, zal in het nieuwe pand geïntegreerd worden.

Bij het ontwerp van het pand is vanzelfsprekend veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de logistiek en de efficiëntie van het productieproces, maar daarnaast is ook duurzaamheid een belangrijke factor. Het nieuwe pand is voorzien van een groot aantal zonnepanelen op het dak, maakt geen gebruik van gas en is energieneutraal. Hiermee stellen we met de bouw van een nieuw pand niet alleen de toekomstige groei van ABI veilig, maar dragen we ook bij aan een verantwoorde en duurzame toekomst voor onze omgeving.

    

Vanaf 14 juni 2021 is ons nieuwe adres:

Minckelersweg 22
2031 EM Haarlem

Alle overige gegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, blijven ongewijzigd. 

De komende weken zullen wij ons inzetten om de verhuizing van de kantoren en de productie afdelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat wij u binnenkort kunnen verwelkomen in ons nieuwe pand!