Downloads
NL EN DE
Menu

Neugart planeetvertragingen met gemonteerd rondsel

Neugart introduceert de uitbreiding van het leveringspakket planeetvertragingen met rondsels voor gebruik bij heugel- rondselcombinaties.

Deze rondsels zijn door Neugart ontwikkelt en worden ook in huis geproduceerd en gemonteerd. Door de nauwkeurige samenbouw aan de  planeetvertragingen ontstaat een ideale technische oplossing  welke in korte tijd door de gebruiker op de machine geplaatst kan worden.

Er zijn twee typen rondsels beschikbaar:

  1. PK1: geschikt voor spline-montage volgens DIN 5480.
  2. PM1: geschikt voor montage op de roterende flens van de vertragingskast, volgens EN ISO 9409-1.

De beide versies zijn leverbaar met zowel rechte als schuine vertanding.
De rondsels zijn verkrijgbaar in module 2, 3, 4 en 5. En omdat ze leverbaar zijn met verschillende vertandingen heeft de gebruiker een ruime keuze uit het aantal varianten.

De rondsels kunnen worden gemonteerd op acht verschillende series planeetvertragingen. De toepassingsmogelijkheden van planeetvertraging en gemonteerd rondsel bieden de gebruiker altijd een optimale oplossing.

Neugart GmbH produceert en levert planetaire vertragingen, speciale tandwieloverbrengingen en klantspecifieke vertragingscomponenten wereldwijd. In 2018 werd een omzet van meer dan € 95 M. gerealiseerd met ca. 730 werknemers.

De productie van deze nauwkeurige kwaliteitsvertragingen vindt voornamelijk plaats in Kippenheim (Baden Württemberg D). En met meer dan twintig vertegenwoordigingen is Neugart in alle belangrijke industriële landen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er in de USA en in China assemblage faciliteiten voor toelevering op de lokale markten, zodat een hoog niveau van flexibiliteit en gunstige levertijden gegarandeerd is.

Meer informatie vindt u hier.

Meer weten?

Neem contact op met Ruud Rus, onze Sales Engineer. Hij vertelt u graag meer over dit product.

Neem contact op met Ruud Rus