Downloads
NL EN DE
Menu

Neugart nieuwe catalogus

20 Maart 2015

neugartlogoMet gepaste trots presenteert Neugart de nieuwste catalogus precisie planeetvertragingen. De meest recente ontwikkeling, de serie HLAE planetaire vertragingen in Hygienic Design krijgt een prominente plaats. Het programma is verder o.a. uitgebreid met een serie fluisterstille vertragingen.

Deze catalogus beslaat 112 pagina´s en is tweetalig (D/E). Hierin zijn gedetailleerd alle vertragingsseries gerangschikt. Ook de nieuwe typesleutel, waarmee vanaf september 2015 gewerkt zal worden, is overzichtelijk weergegeven.

De catalogus en alle overige informatie van Neugart zijn ook te downloaden via de website van ABI (www.abi.nl) en natuurlijk via de fabrikant zelf (www.neugart.de). Een hardcopy wordt op uw verzoek graag toegezonden.

Neugart GmbH produceert en levert planetaire vertragingen, speciale tandwieloverbrengingen en klantspecifieke vertragingscomponenten wereldwijd. In 2013 werd een omzet van meer dan € 50 M. gerealiseerd met ca. 500 werknemers. De productie van deze nauwkeurige kwaliteitsvertragingen vindt voornamelijk plaats in Kippenheim (Baden Württemberg D). En met meer dan twintig vertegenwoordigingen is Neugart in alle belangrijke industriële landen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er in de USA en in China assemblage faciliteiten voor toelevering op de lokale markten, zodat een hoog niveau van flexibiliteit en gunstige levertijden gegarandeerd is.

  Catalogus 2015

Meer informatie:

ABI B.V.
A. Hofmanweg 60 
2031 BL Haarlem

tel: 023 531 9292 
fax: 023 532 6599 
e-mail: info@abi.nl