Downloads
NL EN DE
Menu

De ABI Future Line RVS Elektromotor

In de wereld van (hygiënische) machinebouw is de ABI Future Line RVS elektromotor, met of zonder een vertragingskast, een waardevolle aanvulling op het aandrijfpakket. Met een combinatie van zorgvuldige ontwikkeling, eigen engineering en gebruikelijke hoogwaardige ABI-kwaliteit, heeft ABI een motor gecreëerd die niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar ze overtreft.

Grensverleggende elektromotor

Deze nieuwe ABI Future Line elektromotor en vertragingskast is het resultaat van nauwgezet onderzoek en ontwikkeling. Ons team van toegewijde ingenieurs heeft zich gericht op het begrijpen van de behoeften van klanten en het identificeren van kansen voor verbetering. Door middel van de nieuwste ontwerpprocessen en uitgebreide tests heeft ABI een motor ontwikkeld die de grenzen van prestaties en betrouwbaarheid verlegt.

Duurzame prestaties

Wat de ABI Future Line RVS elektromotor echt onderscheidt, is een zeer scherpe prijsstelling gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk onderdeel aan de buitenzijde van de motor is vervaardigd uit RVS316 (uitgaande as RVS420), wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook bestand is tegen de meest veeleisende omgevingen. Bovendien is de motor ontworpen volgens IP69k-standaarden, wat betekent dat hij bestand is tegen zware reinigingsprocessen in alle richtingen, waardoor hij perfect geschikt is voor toepassingen waar hygiëne en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. Ongewenste uitval van de ABI Future Line motoren wordt hiermee voorkomen.

Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid 

Of het nu gaat om voedselverwerking, farmaceutische productie of maritieme toepassingen, de ABI Future Line RVS elektromotor, met of zonder een vertragingskast, staat garant voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. Met zijn combinatie van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid is deze motor een waardevolle aanwinst voor elke industrie die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte oplossingen.

 

Meer weten?

Neem contact op met Rikkert-Jan Pietersen, onze Sales Engineer. Hij vertelt u graag meer over dit product.

Neem contact op met Rikkert-Jan Pietersen