Downloads
NL EN DE
Menu

Bouw nieuw bedrijfspand ABI

 ABI heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt. Dit betekent dat ons huidige pand in Haarlem in rap tempo te krap wordt.

Om deze groei ook in de toekomst te kunnen realiseren is er in mei 2020 gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand. Dit pand staat ook in Haarlem, op hetzelfde industrieterrein waar ABI zich nu bevindt. De bouw van het nieuwe pand vordert gestaag en zal naar verwachting in mei 2021 zijn afgerond. 

Het nieuwe pand zal plaats bieden aan het groeiend aantal werknemers en er is meer dan voldoende ruimte voor de productie en opslag van onze producten. Ook de productie van robotlijnen, die momenteel nog in een ander pand is gehuisvest, zal in het nieuwe pand geïntegreerd worden.

Bij het ontwerp van het pand is vanzelfsprekend veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de logistiek en de efficiëntie van het productieproces, maar daarnaast is ook duurzaamheid een belangrijke factor. Het nieuwe pand is voorzien van een groot aantal zonnepanelen op het dak, maakt geen gebruik van gas en is energieneutraal. Hiermee stellen we met de bouw van een nieuw pand niet alleen de toekomstige groei van ABI veilig, maar dragen we ook bij aan een verantwoorde en duurzame toekomst voor onze omgeving.