Downloads
NL EN DE
Menu

Beurzen & events

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws op uw vakgebied?
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief ABINMOTION


Fachpack 2021

28-30 september 2021 | Nürnberg Messe, Nürnberg, Duitsland
Hal 1, standnummer 122

Het programma van deze internationale vakbeurs voor verpakkingen, technologie, verwerking en logistiek stelt de verpakkingsprocesketen compact onder één dak voor.

FachPack is de thuisbasis voor ongeveer 1.600 exposanten die elk aspect van verpakkingen voor industrie en voor consumptiegoederen aanbieden. Zij ontmoeten hier zo’n 43.000 bezoekers van diverse sectoren.

Of het nu gaat om verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, verpakkingen / PrintPack en verwerking, logistieke systemen, diensten voor de verpakkingsindustrie – FachPack behandelt elk onderwerp met de juiste nadruk. 

SPS/IPC Drives 2021

23-25 november 2021 | Nürnberg Messe, Nürnberg, Duitsland
Hal 3A, standnummer 141

SPS IPC Drives is de toonaangevende beurs in Europa op het gebied van industriële automatisering. Ruim 1700 exposanten geven de bezoeker een uniek overzicht van de markt. De beurs toont producten, oplossingen, trends en actuele ontwikkelingen op het gebied van smart digital automation. 

 

Fruit Logistica 2021

GEANNULEERD IVM CORONA-MAATREGELEN

18-20 mei 2021 | Messe Berlin, Berlijn, Duitsland

De Fruit Logistica richt zich op alle facetten van de vers fruit en groente sector en biedt een compleet overzicht van de nieuwste innovaties, produten en diensten in de verschillende ketens van de internationale supply chain. De beurs wordt bezocht door een zeer internationaal publiek en biedt daarom ideale netwerk-mogelijkheden.

Vision, Robotics & Motion 2021

GEANNULEERD IVM CORONA-MAATREGELEN

16-17 juni 2021 | Brabanthallen, Den Bosch

Op deze vakbeurs is alles te vinden om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren. Voor de hightech regio’s van Nederland, België en ook Duitsland is de beurs dan ook een belangrijke ontmoetingsplek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. De nieuwste snufjes op het gebied van camerasystemen, sensoren en robots worden gedemonstreerd en tijdens het uitgebreide congresprogramma krijgt u een kijkje in de keuken bij bedrijven die vooruitlopen met slimme ideeën.

All About Automation 2021

WEGENS COVID-19 MAATREGELEN VERSCHOVEN NAAR 8 EN 9 MAART 2022

6-7 juli 2021 | Messe Friedrichshafen, Friedrichshaven, Duitsland

De All About Automation beurs toont systemen, componenten, software en engineeringsmogelijkheden voor industriële automatisering.
Regionaal, kleinschalig en gericht op kennisuitwisseling: fabrikanten, distributeurs en dienstverleners zijn allen te vinden op de All About Automation in Friedrichshafen. 

 

Icelandic Fisheries Exhibition 2021

WEGENS COVID-19 MAATREGELEN VERSCHOVEN NAAR 8 - 10 JUNI 2022

15-17 september 2021 | Smárinn, Fifan Halls Kópavogur, IJsland

De Icefish toont de laatste ontwikkelingen in de industrie, nieuwe en innovatieve producten en diensten, en omvat elk aspect van de commerciele visserij sector, van visvangst, tot verwerking, verpakking en marketing en distributie van het eindproduct. 

Op de beurs zijn er verspreid over 3 dagen zo'n 500 bedrijven, producten en merken te vinden, afkomstig uit 22 verschillende landen.

World of Technology & Science 2020

UITGESTELD TOT 2022 IVM CORONA-MAATREGELEN

29 september - 2 oktober 2020 | Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.