Downloads
NL EN DE
Menu

Beurzen & events

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws op uw vakgebied?
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief ABINMOTION


WOTS 2018

2-5 oktober 2018 | Jaarbeurs Utrecht
Hal 11, stand B020

WoTS is ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk Aandrijftechniek, Industrial Processing en HET Instrument. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één periode op één locatie een breed en sterk technologisch aanbod te bezoeken. Dit biedt kans op directe interactie en een waardevol beursbezoek.

Klik hier voor gratis toegang tot WOTS 2018.

 

Fruit Logistica 2018

7-9 februari 2018 | Berlin ExpoCenter City, Berlijn, Duitsland
Hal 7.1a, standnummer A05

De Fruit Logistica omvat alle facetten van de vers fruit en groente sector en presenteert een compleet beeld van de meest recente innovaties, de producten en diensten uit elk punt in de supply chain. Deze vakbeurs biedt een unieke gelegenheid tot netwerken met key decision makers uit de sector.

Anuga FoodTec 2018

20-23 maart 2018 | Köln Messe, Keulen, Duitsland
Hal 04.2, standnummer B099

Anuga FoodTec is dé toonaangevende vakbeurs voor leveranciers van in de food & beverage sector. Van proces technologie tot verpakking, van voedselveiligheid tot ingrediënten: als het iets met food & beverage te maken heeft is het op deze vakbeurs te vinden. Meer dan 1500 exposanten uit 50 landen tonen hier hun innovaties, producten en diensten om de bezoeker optimaal te kunnen informeren.

Empack 2018

10-12 april 2018 | Jaarbeurs Utrecht
Standnummer B129

De ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie staan niet stil en volgen elkaar in rap tempo op. Innoveren is geen surrealisme, maar realiteit. Hoe bepaal je welke ontwikkelingen een hype of een daadwerkelijk succes zijn? Deze vraag wordt door 375 exposanten beantwoord. De Jaarbeurs is 3 dagen lang de verpakkingsvraagbaak waar 10.000 verpakkingsexperts samenkomen om advies in te winnen en innovaties te ontdekken op het gebied van food, machines, recycling en materiaalkeuzes.

Klik hier voor gratis kaarten voor Empack 2018.

Vision, Robotics & Motion 2018

6-7 juni 2018 | NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven

Op deze vakbeurs is alles te vinden om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren. Voor de hightech regio’s van Nederland, België en ook Duitsland is de beurs dan ook een belangrijke ontmoetingsplek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. De nieuwste snufjes op het gebied van camerasystemen, sensoren en robots worden gedemonstreerd en tijdens het uitgebreide congresprogramma krijgt u een kijkje in de keuken bij bedrijven die vooruitlopen met slimme ideeën.

Klik hier voor gratis toegang tot Vision, Robotics & Motion.

VIV Europe 2018

20-22 juni 2018 | Jaarbeurs Utrecht

VIV Europe is een Europese beurs gebaseerd op het principe ‘Feed to Meat’. Dit evenement richt zich op alle aspecten van veeteelt en de verwerking van deze producten en omvat de sectoren pluimvee, vlees, eieren, varkensvlees, kalfsvlees en zuivel.

 Klik hier voor gratis kaarten voor VIV 2018.

Engineering in Food and Beverage 2018

10 oktober 2018 | De Fabrique, Maarssen

Engineering in Food & Beverage is het eerste event in Nederland dat engineering koppelt aan de Food & Beverage industrie in Nederland en Vlaanderen.
Het evenement draait om drie hoofdthema's: hygienisch ontwerpen, regelgeving en energiebesparing.

Naast een uitgebreid lezingenprogramma zullen verschillende partijen hun kennis en kunde op dit gebied presenteren op de centrale beursvloer.

 

SPS/IPC Drives 2018

27-29 november 2018 | Nürnberg Messe, Nürnberg, Duitsland
Standnummer 3A-226

SPS IPC Drives is de toonaangevende beurs in Europa op het gebied van industriële automatisering. Ruim 1700 exposanten geven de bezoeker een uniek overzicht van de markt. De beurs toont producten, oplossingen, trends en actuele ontwikkelingen op het gebied van smart digital automation.