Downloads
NL EN DE
Menu

Beurzen & events

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws op uw vakgebied?
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief ABINMOTION


Fruit Logistica 2024

7-9 februari 2024 | Messe Berlin, Berlijn, Duitsland
Hal 1.1 Stand D-42

De Fruit Logistica richt zich op alle facetten van de vers fruit en groente sector en biedt een compleet overzicht van de nieuwste innovaties, produten en diensten in de verschillende ketens van de internationale supply chain. De beurs wordt bezocht door een zeer internationaal publiek en biedt daarom ideale netwerk-mogelijkheden.

Anuga FoodTec 2024

19-22 maart 2024 | Köln Messe, Keulen, Duitsland
Stand 6.1-C120

Anuga FoodTec is de enige vakbeurs ter wereld welke het gehele spectrum van voedselproductie omvat. Van het fabriceren tot aan verpakkingen en opslag en dit voor alle voedsel industrieën. Anuga FoodTec is hét toonaangevende platform voor informatie en inkoop voor de wereldwijde voedsel- en drankenindustrie. 

 

Empack 2024

9-11 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem, Gorinchem
Stand A118

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats op 9 t/m 11 april in de Brabanthallen in Den Bosch. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt een uitgebreid programma aan om kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om bedrijven een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer. Bezoekers gaan zonder twijfel vol inspiratie terug naar hun werkplek om de nieuwe bevindingen toe te passen in praktijk.

Klik hier voor gratis kaarten voor de Empack 2024. 

Maakindustrie Expo 2024

15-16 mei 2024 | Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg
Stand 130

Maakindustrie Expo is dé vakbeurs voor techneut en ondernemer. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van productie, Maakindustrie Expo heeft het. De beurs beschikt over vier hallen met meer dan 100 exposanten. Als bezoeker vind je exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie. Dit complete aanbod biedt jou de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet jouw collega’s uit de branche en bezoek de toekomst van de maakindustrie!

Vision, Robotics & Motion 2024

5-6 juni 2024 | Brabanthallen, Den Bosch
Stand 66

Op deze vakbeurs is alles te vinden om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren. Voor de hightech regio’s van Nederland, België en ook Duitsland is de beurs dan ook een belangrijke ontmoetingsplek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. De nieuwste snufjes op het gebied van camerasystemen, sensoren en robots worden gedemonstreerd en tijdens het uitgebreide congresprogramma krijgt u een kijkje in de keuken bij bedrijven die vooruitlopen met slimme ideeën.

 

Icelandic Fisheries, Seafood & Aqua Exhibition 2024

18-20 september 2024 | Smarinn Kopavogur, IJsland

De Icefish beurs toont de nieuwste ontwikkelingen in de visserij-sector met diverse nieuwe en innovatieve producten en diensten. De beurs omvat alle aspecten van de commerciële visserij en vis-industrie, van het vangen en localiseren, het verwerken en het verpakken tot aan de distributie en marketing van het eindproduct. 

WOTS 2024

24-27 september 2024 | Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

De vakbeurs World of Technology en Science opent dit jaar weer haar deuren! Om precies te zijn van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs.

Op deze vakbeurs voor technologie, wetenschap en (proces)industrie komen de werelden van technologie en wetenschap bij elkaar. Hiermee is het de grootste industriele beurs van de Benelux.

De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in drie onderscheidende werelden: World of Industry, World of Electronics en World of Laboratory. Vanzelfsprekend is ABI hier aanwezig. Wij kijken er naar uit om geinteresseerden uit de branche persoonlijk te ontmoeten.