Downloads
NL EN DE
Menu

Schneider Electric Lexium SHS servomotoren

27 Maart 2015

PF142607DEen nieuwe aanvulling op het RVS motoren programma van ABI, de Schneider Electric Lexium SHS servomotoren in RVS uitvoering. Deze permanent magneet AC servo motoren zijn voorzien van een hybride kabel, waarbij terugkoppeling en motorfases via 1 kabel worden verbonden met de servo drive. De beschermingsklasse is IP69K en voor de uitgaande as IP67.

In combinatie met het perfecte hygiënische ontwerp en het easy cleaning principe (CIP) zijn deze RVS servomotoren bijzonder geschikt voor de extreme omgevingscondities in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie en voldoen ze perfect aan de zeer strenge HCCAP, EHEDG en FDA eisen. De RVS servomotoren zijn daarbij ook nog eens CE, UL en CSA gecertificeerd.

Zeven verschillende types Lexium SHS servomotoren zijn beschikbaar met 3 flensmaten: ø 64, 88 en 115 mm, een maximaal koppel van 28,3 Nm en een toerental oplopend tot 6000 rpm. De ingebouwde SinCos Hiperface® hoog-resolutie multi-turn encoder bezit een elektronisch motortypeplaatje voor eenvoudige inbedrijfstelling en optioneel kan een houdrem worden voorzien.HLAE RVS planeetvertraging

In combinatie met de hoogwaardige RVS planeetvertragingen HLAE van Neugart GmbH is een zeer compleet servo programma gecreëerd voor hoog dynamische toepassingen in RVS én IP69K, 15-171Nm (342Nm piek) en overbrengverhoudingen tot 100 : 1.

ABI is dé specialist in RVS aandrijvingen. Voor de meeste aandrijf technische uitdagingen kan een oplossing worden geboden met RVS motoren in IP66 … IP69K. Mogelijkheden zijn er met AC-draaistroom, EC-borstelloos of volwaardige AC-permanent servo technologie. Aansluitend kunnen al deze aandrijvingen worden samengebouwd met nauwkeurige planeetvertragingen, wormwiel-/ of tandwielreductoren en kegelwielreductoren. 

Meer informatie:

ABI B.V. 
A. Hofmanweg 60 
2031 BL Haarlem
tel: 023 531 9292
fax: 023 532 6599
mail: info@abi.nl